PILOTE 2020 visas nu hos våra återförsäljare i Norge & Sverige & Finland

Nu finns flera av våra nya PILOTE 2020 hos våra återförsäljare, besök din närmaste återförsäljare redan idag.
Välj en halvintegrerad från Pacific serien med eller utan taksäng, en helintegrerad från Galaxy serien med det nya golvet eller dubbelgolv 21 cm (DPR) med stuvfack. Varför inte VAN ”Plåtis” som du kan använda både i jobbet och på fritiden. Vår toppserie heter Pilote Premium-Le Voyageur helintegrerade husbilar i flera storlekar och planlösningar och en unik uppbyggnad.

Pilote ökar mest, år efter år i registrerings statistiken nu (Februari 2020) är PILOTE den näst mest sålda märket i Sverige, med den absolut största ökning av alla märken på topp 10. I Norge är vi på topp 15 listan, totalt är det över 3000 nya PILOTE levererade sedan Euro Caravan & Consulting AB startade som agent i januari 2012. Alla modeller med långbäddar kan fås med, låga eller höga långbäddar. Alla bilar över 7 meter kan fås med ALDE vattenburen centralvärme. Missa inte våra PILOTE PREMIUM Le Voyageur, husbilen som har det där lilla extra, utsedd till årets höjdare i tre klasser.

Sedan 15 januari 2012, är Euro Caravan & Consulting AB agent för Groupe Pilote S.A.S. i Sverige, Norge och Finland. Varumärkena Pilote, Bavaria, Frankia, Moovéo, Le Voyageur och RMB husbilar ingår i Groupe Pilote S.A.S.
Gruppen tillverkar cirka 5000 nya husbilar om året, och har en total omslutning på över 2 miljarder kronor. Mest känd är Pilote, som var en av de första husbilsmärkena på den svenska husbils marknaden, samt Frankia.
.

För närvarande har vi 20 egna återförsäljare i Sverige, Norge & Finland:
( F=Frankia, P=Pilote LV= Le Voyageur , LVL = Le Voyaguer Liner)

Klicka på namnet nedan för att komma direkt till återförsäljarnas hemsida.
Sverige:

 

  • NORGE

Finland:

Espo: Touring Camp (P)

Läs mer på www.pilote-husbil.se eller www.pilote.fr eller Pilote Premium Class

I Sverige marknadsförs Frankia via Forsbergs Fritidcenters 7 anläggningar. Bjuv, Borlänge, Kalmar, Karlstad, Mantorp, Hyssna och Stockholm.

Galaxy-741C-ext-pa-vag
P746GJ2-ext-pa-vag
Alkov-bil-i-miljo